Adatkezelés, Adatvédelmi Szabályzat

A távhőszolgálatatás tekintetében az ügyfeleink adatait az ASP Hungary Kft. által fejlesztett Athos számlázó rendszerben tartjuk nyilván.

Az Athos számlázórendszer leírása:

Szolgáltatás-számlázási / folyószámla kezelő / behajtási tevékenységet támogató rendszer, mely rugalmasan paraméterezhető. Hierarchikus felépítésű struktúra jellemzi, így felépítéséből kifolyólag a hálózat bármely pontján tetszőleges paraméter beállításával vezérelhető a szolgáltatások elszámolása.

Az ügyféladatok rendelkezésre állásának struktúrája: SQL adatbázis / verzio:2.3/

Technológia: Kliens-szerver alapú szoftvercsomag. Kiszolgáló oldalt az Microsoft SQL szerver biztosítja, a kliens oldalon a Webes és Visual FoxPro kliensek biztosítják a felhasználói felületet.

Az adatkezelés célja: A Társaság közüzemi tevékenysége során folytatott adatkezelői tevékenysége közérdekű feladatának jogszerű ellátásához, az ügyfelek folyamatos és biztonságos távhőszolgáltatással való ellátásához, az ügyfelekkel kötött szerződések teljesítéséhez, az ügyfelek azonosításához, valamint a Társaság jogos érdekeinek érvényesítése.

Jogalap: 2005. évi XVIII. törvény, és 157/2005.(VIII.15) Korm. rendelet

időtartama: a szolgáltatás megszűntetését követően az igényérvényesítésre nyitva álló határidő, az adójogszabályok, levéltári jogszabályok által előírt határidők elteltével

Adatforrás: érintett személyek Adatvédelmi Szabályzatunkat a csatolt mellékletben találhatja