Energetika

Energetika, Energetikai tanúsítvány

 ENERGETIKAI TANÚSÍTÁS

A 123/2015. (V.26) kormányrendelet 1. sz. melléklet rendelkezéseiben foglaltak alapján tájékoztatjuk, hogy az energetikai tanúsítást végzők listája elérhető

  • Magyar Mérnöki Kamara honlapján, a Névjegyzék menüpontban:

mmk.hu/kereses/tagok

  • Magyar Építész Kamara honlapján az alábbiak szerint:

eugyintezes.mekon.hu/index.php

Kérjük, ebben az esetben is az itt látható linkre kattintson, így a Kamara honlapján már nem kell keresgélnie, a szükséges oldal jelenik meg.

A megjelenő oldal közepén egy legördülő menüből válassza ki a „TÉ-Energetikai tanúsítói jogosultság” kulcsszót és már indíthatja is a keresést.

Az energiafogyasztók hatékony, racionális energiafelhasználásának elősegítése érdekében alakult A Magyar Energiahatékonysági Intézet Nonprofit Közhasznú Kft., röviden MEHI.   (www.mehi.hu )

A MEHI fontos célja, hogy segítse az energiahatékonysági beruházásokat tervező magánszemélyek és vállalkozások, illetve a tervezők, kivitelezők egymásra találását. Ennek érdekében a MEHI-vel együttműködő szakemberek útján: 

  • Vállalatoknak, társasházaknak személyre szabottan is ad tanácsot a megfelelő energiahatékonysági szolgáltatás, illetve szolgáltató kiválasztásában, valamint a szervezet működésében megvalósítható energiahatékonyság megoldásokban.
  • Energiahatékonysági tanúsításokat, auditokat végeznek magánszemélyeknek, vállalkozásoknak, társasházaknak

Energetikai tanúsítvány

Tisztelt Ügyfeleink!

Energetikai tanúsítvánnyal kapcsolatban keressék Sinkó Ferenc műszaki ügyintézőt.

Telefon:

  • 88/592-110
  • 30/9575-496

E-mail: sinko.ferenc@vpkozuzem.hu