Közlemény

A Várpalotai Közszolgáltató Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja ügyfeleit, hogy a távhőszolgáltatási-, és hulladékszállítási ügyfélszolgálatokon, a társasházi közös képviseleten a személyes ügyfélfogadás 2021. május 3-tól elérhető. Ezzel együtt kérjük, részesítsék előnyben az elektronikus ügyintézést. Amennyiben elkerülhetetlen az ügyintézővel a személyes találkozás, kérjen időpontot telefonon, e-mailben, vagy a honlapunkon található „időpontkérés” menüpont segítségével. Ügyfélszolgálatainkon kötelező a maszk viselése, belépéskor kézfertőtlenítő használata. Az irodákban az ügyintézőkön kívül csak 1 személy tartózkodhat.

Az ügyfélszolgálatok elérhetőségei, nyitvatartása honlapunkon megtalálhatók

Honlapunk címe: www.vknk.hu

Központi telefonszám: 88/592-110

E-mail: titkarsag@vpkozuzem.hu

Kérjük továbbá ügyfeleinket, hogy a számlakiegyenlítés és közös költség befizetés ügyintézése során alkalmazzák az elektronikus fizetés lehetőségét, ezáltal elkerülve a készpénz használatát, amely szintén elősegíti a vírus terjedésének megakadályozását. A személyes ügyintézés esetén figyelmükbe ajánljuk pénztárunkban található bankkártya terminál használatát, amellyel a közvetlen készpénz használat elkerülhető.

A Várpalotai Közszolgáltató Nonprofit Kft. folyamatosan nyomon követi a koronavírus okozta helyzetet és a hivatalos ajánlásoknak megfelelően hozza meg az esetleges további intézkedéseket. Köszönjük ügyfeleink együttműködését, az esetleges kellemetlenséggel kapcsolatosan szíves megértésüket és türelmüket kérjük!