Jégpálya

A Várpalotai Közszolgáltató Kft. üzemelteti a Várpalotai Jégpályát.

Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 2013 decemberében megbízta a Várpalotai Közüzemi Kft-t a Várpalota Bányabekötő út felől megközelíthető területen műjégpálya telepítésével és üzemeltetésével.

A látogatói észrevételek és a tapasztalt érdeklődés alapján igény van a város és környéke lakói részéről a szabadidő hasznos eltöltésére a jégpálya adta lehetőségek kihasználásával.

Társaságunk honlapjáról (www.vknk.hu) külön továbblépési lehetőséggel működtetünk oldalt (vpjegpalya.eu) a jégpályának, és a Facebook közösségi oldalon folyamatosan tájékoztatjuk látogatóinkat a jégpálya építéséről és az üzemelés során az aktuális információkról, akciókról, eseményekről.

Egyedülálló hirdetési lehetőség Várpalotán a Jégpálya palánkján

A jégpálya palánkjára helyezett hirdetési felület mérete az 1×1 méteres a 2×1 illetve 3x1méteres nagyságban választható. A fólia elkészítésének és kihelyezésének költségeit a kategória ára tartalmazza. A megjelenés a szezon teljes időtartamára biztosított. (október végétől következő év március közepéig)

A jégpálya indítása során a Facebook-on számos alkalommal osztjuk meg a támogatóink listáját, megjelentetjük a megnyitó-, majd a nyitvatartással-, árjegyzékkel kapcsolatos plakátjainkon. Folyamatosan frissítjük a jégpálya honlapján és a Várpalotai Közszolgáltató Nonprofit Kft. üzemeltető honlapján a hirdetők, támogatók listáját. A jégpályán a palánkok mellett sajtófalon is megjelentetjük a hirdetők logóját, melyet interjúk alkalmával is láthatóvá teszünk, majd a jégsátorban helyezünk ki. Hirdetőinket két alkalommal megjelentetjük a helyi újságban is

További információkért, egyedi ajánlatért állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

Várpalotai Közszolgáltató Kft. Titkárság Telefonszám: 88/592-110 E-mail: titkarsag@vpkozuzem.hu

Kérjük, hirdetési felület vásárlásával támogassa a Várpalotai Jégpálya működtetését!