TAVASZI NAGYTAKARÍTÁS

Várpalota Város Önkormányzata és a Várpalotai Közszolgáltató Kft. Várpalotán nagytakarítást szervez, minden városrészt kitakarítunk.

  1. március 2-án szerdán: KÉSZENLÉTI LAKÓTELEP, INOTA FALU
  2. március 3-án csütörtökön: TÉSI DOMB
  3. március 4-én pénteken: KÁLVÁRIA
  4. március 7-én hétfőn: ALSÓVÁROS
  5. március 8-án kedden: KISMEZŐ ÉS LONCSOS
  6. március 9-én szerdán: BELVÁROS

A Közszolgáltató Kft. Városüzemeltetési részleg munkavállalói a fenti napokon és városrészekben teljes munkaidőben és létszámmal közterületi szemétgyűjtést végeznek.

A tárgyi „nagytakarítás” NEM lomtalanítás!

Kérjük, aki teheti, csatlakozzon hozzánk és segítse lakókörnyezetünk szebbé tételét!

Azok a városlakók, akik segíteni szeretnének városunk szebbé, tisztábbá tételében, igényelhetnek kesztyűt és zsákot az alábbi telefonszámon: 20/334-8922.

Kérjük a társasházi közös képviselőket segítsék munkánkat abban, hogy a kukák mellett felhalmozódott szemetet, lomokat szállíttassák el, ezzel járulva hozzá a város rendezettségéhez, tisztaságához.

Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testületének 41/2010. (XI.30.) önkormányzati rendelete a települési szilárd hulladék kezelésével kapcsolatos közszolgáltatásról szerint: „Az elszállítás céljára kihelyezett vagy tartósan a közterületen elhelyezett gyűjtőedény környékének rendszeres tisztántartásáról a szolgáltatás igénybevételére kötelezett köteles gondoskodni”

Tegyünk közösen környezetünkért!